top of page

Prodej stavebního pozemku 963 m² v městysu Cerhenice okres Kolín. Nabídková cena: 3.890.000 Kč

Aktualizováno: 10. 3.

Vážení zájemci, dovoluji si Vám nabídnout k prodeji st. pozemek o celkové výměre 963 m², který se skládá ze dvou částí o rozloze 478 m² a 485 m² (p.č. 855/40 a 8/5).



Pozemek se nachází v klidné obytné části, s novou výstavbou rodinných domů v městysu

Cerhenice. Pozemek je nepravidelného tvaru, slunný, rovinatý, z části zatravněný, udržovaný s výsadbou ovocných stromů. Na příčné hranici pozemku je oplocení. Přístup na pozemek je zajištěn z nově vybudované asfaltové komunikace z ulice U Borků.  Rozvody plynu, elektřiny, kanalizace a vody jsou přivedeny na hranici pozemku. Pozemek je zatížen věcným břemenem kanalizačního potrubí a věcným břemenem přístupu k provozu elektrorozvodovného zařízení. Detaily k věcným břemenem Vám rádi sdělíme při osobní prohlídce. Okolní zástavba je obytná, v pěší dostupnosti se pak nachází nově vybudovaná mateřská školka s dětským hřištěm a základní škola s prvním a druhým stupněm. Pro volnočasové aktivity můžete s rodinou a dětmi využít procházky lesoparkem Boreček, který byl Cerhenicemi vybudován v roce 2020. V obci se zároveň nachází veškerá občanská vybavenost.

Z hlediska dopravní dostupnosti se pohodlně dostanete autem po dálnici D11 do Prahy

s dojezdem do 25 minut. Případně je možné využít taktéž vlakové nebo autobusové spojení Poděbrady, Kolín. Vlakové spojení se nachází 12 minut chůze od pozemku a dostanete se příměstskou linkou jak do Prahy na Masarykovo nádraží, tak do Kolína.

V případě zájmu Vám pozemek rádi ukážeme a poskytneme detailnější informace.

Financování Vám, po zjištění Vašich finančních možnosti, rádi zdarma zajistíme, a to

za nejlepších možných podmínek na trhu. Těšíme se na setkání s Vámi.

Vaše 2Real























54 zobrazení0 komentářů
bottom of page