top of page

Prodej stavebního pozemku o celkové výměře 923 m² v městysu Cerhenice. Cenová nabídka: 3.890.000,- Kč

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji slunný st. pozemek o celkové výměře 923m², který se

skládá ze dvou částí o rozloze 378m² a 545m² (p.č. 855/96 a 8/2).



Pozemek se nachází v klidné obytné části, s novou výstavbou rodinných domů v městysu

Cerhenice. Pozemek je rovinatý, pravidelného obdélníkového tvaru, z části zatravněný, udržovaný s výsadbou ovocných stromů. Na příčné hranici pozemku je oplocení a jsou zde vzrostlé borovice. Přístup na pozemek je zajištěn ze zpevněné komunikace, která je slepou ulicí a proto si koupí tohoto pozemku zajistíte klidné místo pro život.

Na přiložené fotografii je přerušovanou čarou vyznačené věcné břemeno kanalizačního potrubí, které vede přes pozemek s p.č. 855/96 a sousední parcelu s p.č. 855/40. Inženýrské sítě jako vodovod, kanalizace, plyn a elektrická energie jsou předjednávané u distributora a budou připojené dle projektu nového majitele z ulice Josefa Vedlicha. Okolní zástavba je obytná, v pěší dostupnosti se pak nachází nově vybudovaná mateřská

školka s dětským hřištěm a základní škola s prvním a druhým stupněm. Pro volnočasové aktivity můžete s rodinou a dětmi využít procházky lesoparkem Boreček, který byl Cerhenicemi vybudován v roce 2020. V obci se zároveň nachází veškerá občanská vybavenost.



Z hlediska dopravní dostupnosti se pohodlně dostanete autem po dálnici D11 do Prahy

s dojezdem do 25 minut. Případně je možné využít taktéž vlakové nebo autobusové spojení Poděbrady, Kolín. Vlakové spojení se nachází 12 minut chůze od pozemku a dostanete se příměstskou linkou jak do Prahy na Masarykovo nádraží, tak do Kolína.

V případě zájmu Vám pozemek rádi ukážeme a poskytneme detailnější informace.

Financování Vám, po zjištění Vašich finančních možnosti, rádi zdarma zajistíme, a to

za nejlepších možných podmínek na trhu. Těšíme se na setkání s Vámi.

Vaše 2Real







64 zobrazení0 komentářů
bottom of page