top of page

Prodej bytové jednotky 2+kk, 71 m² s park. stáním a sklepem ve vyhledávané obci Nupaky. Nabídková cena: 6.090.000,- Kč

Aktualizováno: 24. 4.

Vážení zájemci, dovoluji si Vám nabídnout ke koupi skvělou investiční příležitost. Prostorný, zrekonstruovaný byt 2+kk s možností úpravy na dispozici 3+kk, o celkové podlahové ploše 71m² disponující terasou, vlastní šatnou a nacházející se v klidné rezidenční části obce Nupaky. Byt je umístěn ve 3.NP/3.NP moderního panelového domu, bez výtahu a je orientován do klidné zeleně.



Byt prošel rekonstrukcí ve spolupráci s bytovým architektem, který skvěle využil prostor, prosvětlení i dispozici bytu. Byt disponuje úměrně velkou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči jako je indukční varná deska, pračka, myčka a dál navazuje na obývací prostor s balkónem, na kterém se můžete zrelaxovat po náročném dni. Dejte si šálek dobré kávy, snídani, prohoďte pár slov se sousedy, pěstujte okrasné rostliny pro radost nebo bylinky…to a mnohem víc Vám tato nemovitost nabízí.

V zadní části bytu je pak prostorná ložnice. Z chodby je přímý vstup do koupelny, ve které je velká vana se skládací skleněnou zástěnou, díky které jednoduše vytvoříte plnohodnotný sprchový kout. Vedle koupelny se nachází samostatná toaleta. Velkou přidanou hodnotou bytu je též samostatná šatna, ve které si může budoucí majitel vybudovat úložné prostory podle vlastních preferencí. Vybavení bytu je detailně zachyceno na fotografiích, dispozice pak na přiloženém 3D plánku.


Bytový dům byl postaven v roce 2011 a v průběhu následujících let byla postupně dotvořena i okolní zástavba. K bytu patří sklepní kóje a před domem parkovací stání č.8. Ve společných prostorách domu se také nachází kolárna a kočárkárna. Celý dům, včetně okolí, je pečlivě udržován a spravován výborně fungujícím SVJ.

Vzhledem k rostoucím cenám nemovitostí v Nupakách a okolí považujeme tento byt za skvělou investiční příležitost, a to i pro jeho praktické a kvalitní řešení.

Obec Nupaky je strategicky vyhledávanou lokalitou pro bydlení, zejména pro svou blízkost k hlavnímu městu. Veškerá občanská vybavenost je na dosah přímo v obci. V pěší dostupnosti se nachází pro milovníky dobrého a vychlazeného piva Nupacké kulturní centrum a pivovar Gwern. Výborný salát nebo italskou pizzu z pravých italských surovin si můžete dát v pizzerii Freschi nebo v místním srubu Tami. Milovníci procházek a pejskaři jistě ocení krásnou procházku lesem k starému mlýnu v obci Kuří nebo procházku kolem volně se pasoucího stáda krav k biotopu Lipany.

V pěší dostupnosti jsou dětská hřiště, skateová dráha, kde jezdí na koloběžkách a BMX děti i dospělí. Dále se v blízkosti bytu nachází volně zdarma přístupný tenisový kurt s umělým trávníkem. Doslova do 3 min. si můžete nakoupit pohodlně v Čestlických obchodech jako je Makro, Albert, Billa, Lidl, i Kaufland. Dopravní dostupnost je zajištěna pravidelnými spoji linkového autobusu. Snadný a vysoce komfortní je i nájezd na D1. Byt je volný, připravený pro nového majitele. S případným financováním vám rádi odborně pomůžeme a zároveň bezpečně provedeme celým procesem koupě.

Těšíme se na setkání s vámi.

2Real







46 zobrazení0 komentářů
bottom of page